„Dvacet let to dneska je... dvacet let bez dcery Kláry. Co všechno se za tu dobu událo v mým životě, je až neskutečný,“ připomněla v sobotu na sociální síti Vendula smutné výročí, kdy ji a jejího prvního manžela, skladatele Karla Svobodu (†68) připravila leukemie o teprve pětiletou holčičku Klárku.

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka? 

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Určitě mi chybí moc její poradní hlas a moudrost, kterou v sobě nesla už jako dítě. Bylo to hodně zvláštní... je vzácný, kolik lidí a osudů ovlivnila tahle malá holka...,“ zní dechberoucí slova Venduly, kterou potkalo v životě to nejhorší, co se milujícím rodičům může kdy stát.

„Slíbila jsem jí, že budu pomáhat nemocným dětem, jak to půjde. Vůbec jsem netušila, že to spolkne celý můj profesní život a to je přece úžasný. Kolik z nás souzní s Kapkou Naděje. Vždycky jsem se snažila být silná, protože mě tak rodiče vychovali. Teď nemusím, všichni jsou pryč a já rozjíždím nový příběhy. Pro nový duše,“ uzavřela Vendula Pizingerová vzpomínku shrnutím událostí posledních dvaceti let, kdy přišla o více blízkých osob.

Nové jí však do života vstoupily v čele se synem Jakubem (15) a manželem Josefem Pizingerem (32) a brzy už i jejich společným dítětem, o jehož pohlaví ředitelka jedné z největších nadací v České republice zatím stále mlčí.

„Určitě Ti radí, určitě je s Tebou v Tobě. A stejně brečím. Velký respekt Kapce Naděje,“ reagovala dojemně na slova Pizingerové herečka a kamarádka Eva Holubová (61). „Jsi neskutečná ve všech směrech. Brečím, ale to já vždycky u některých Tvých příspěvků. Držím palce v životě i s Kapkou Naděje,“ nenechala Vendulina vzpomínková řeč chladnou i vnadnou herečku Alici Bendovou (46).

VIDEO: Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost 

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií