1. května, symbolicky ve svátek lásky, oznámila Vendula Pizingerová nečekanou novinku. Těhotenství s manželem Pepou Pizingerem (32) mnoho lidí značně zaskočilo a vyvolalo nevídanou kontroverzi. Většina blondýnce požehnaný stav přála, našli se ale tací, které pohoršil Vendulin věk a blížící se padesátka jim nepřišla vhodná pro početí dalšího potomka.

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka?

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Vendula ale boří mýty, i přes o něco vyšší věk, než je pro těhotenství běžné, úplně kvete a je i přes toto náročné životní období ženy stále velmi aktivní. Naposledy například vyrazila v rámci pracovních závazků do Harrachova do jedné z tradičních skláren, kde si mimo jiné vyzkoušela, jak se fouká sklo a vyrábí různé předměty z něj. A také ukázala v obepnutém bílém triku bříško, které už je opravdu nepřehlédnutelné!

Vendule Pizingerové do porodu zbývají přibližně dva měsíce. Jak se ale nedávno vyjádřila pro Super.cz, jestli to bude kluk, nebo holka, zatím (asi) stále netuší. „Nevíme, nevíme. Já si přeju dceru, můj muž a syn zase chtějí kluka,“ řekla Vendula, jak to doma mají nastavené. Komu se ale přání vyplní, na to si ještě budou muset všichni počkat.

VIDEO: Vendula Pizingerová má strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost. 

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová má strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost. Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií