Nastávající maminka Vendula Pizingerová si těhotenství užívá. Občas, a to například v posledních týdnech, kdy je vysoká teplota na hraně snesitelnosti, je ale pro ni jiný stav úskalím. Sedmý měsíc, s tím se váže nejen větší břicho, ale i větší námaha pro tělo a celková únava, a je potřeba co nejvíce odpočinku, nejlépe někde v chládku. Prezidentka Kapky naděje to vyřešila po svém.

VIDEO: Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost  

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

 „Na plovárně. Tento způsob léta je letos celkově trošku zvláštní,“ napsala k fotografii. Vdova po skladateli Karlu Svobodovi (†68) se oblékla do černých nařasených jednodílných plavek a uvelebila se na kanape, daleko od všech tropických veder. Těhotenství jí velmi sluší a myslí si to i fanoušci. Kromě pozitivních komentářů se ale pod snímkem na instagramu objevily také komentáře opravdu nemístné, nevhodné a sprosté, pocházející z falešných účtů.

V jednom například stálo: „Pokud nechcete masturbovat, nedívejte se na mé video.“ Další „fake“ uživatelka zase pod odpočinkovou fotkou budoucí maminky hledá milence s velkým přirozením. Vendula komentáře opakovaně maže a účty blokuje, ty ale znovu raší jako houby po dešti.

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka? 

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
50 fotografií