Jak se zdá, Veronice Kopřivové, která se kdysi dávno živila jako (polo)nahá tanečnice u tyče, její vlastní značka oblečení pořádně vynáší. Přestože za svou náhle získanou popularitu může poděkovat svému expartnerovi Jaromíru Jágrovi, slavnému sportovci v dresu s číslem 68, pelíšek jí už nějakou dobu zahřívá jiný muž: urostlý model a účastník Mister Universe s božským tělem, Miroslav Dubovický. Po jeho boku však do kapsy hluboko rozhodně nemá, a tak si dopřává i v těchto pokoronavirových dobách časté výlety a dovolené. Například do Itálie.

Vzhledem k situaci po pandemii nebezpečného viru covid-19 ještě není k dispozici tolik letů, a tak odcestovala na jih, kde má jeho rodina apartmán, s Dubovickým autem. Rozhodně se zde ale neválí na pláži a nechytá bronz, jak by člověk od modelky u moře očekával. Jakožto hodná a ochotná partnerka pomáhá rodině Dubovických například s malováním. „Zeď bílá, já bílá,“ komentovala lakonicky záběr na své špinavé ruce i romantické selfíčko s neméně ušpiněným Miroslavem. „Práce máme každý den rozdělené,“ vysvětluje pak Veronika ve svých instastories.

VIDEO: Chyceno v síti – Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na instagramu!

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na instagramu! David Turek, Jan Jedlička

Ve čtvrtek zase pomáhala odstraňovat starý nábytek, což svérázní Italové odmítali přenášet z patra do patra po schodech, ale spouštěli ho přes balkon po lanech. Jak Miroslav, tak i jeho neméně pohledné dvojče Martin (28) měli co dělat, aby utáhli například takový gauč… Martinovi navíc práci na novém bydle (ať už patří jeho rodině, anebo bude „hnízdečkem lásky“ pro Veroniku a Mirka) zkomplikovaly zdravotní problémy – spálil si záda. Aby se mu bolavá kůže lépe hojila, nanesl na ni bílý jogurt.

Na dalších záběrem bylo zase vidět, jak Veronika, v pilné práci s válečkem v ruce, zplna hrdla zpívá. „Jo, zpívání, to já ráda. I když na to nemám hlas a občas neznám ani slova,“ přiznala blondýnka, kterou záškodnicky skrze pootevřené dveře natáčel její nový životní partner. Rovněž ukázala chystanou kuchyni ve stylově šedé barvě, či montování nábytku, které zvládli bratři Dubovičtí sami. „Kluci šikulky. Nepotřebujeme žádné dělníky,“ libovala si Kopřivová. Jak se zdá, přítele si vybrala skutečně dobře, a odvážné teorie o rozpadu jejich vztahu byly zcela liché…

VIDEO: Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! 

Video
Video se připravuje ...

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! Markéta Reinischová

Fotogalerie
118 fotografií