Poslední týdny se cesty Veroniky Kopřivové a Miroslava Dubovického rozešly a každý si užíval začátek léta někde jinde. Bývalá přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra si bez svého současného partnera vyrazila sama na jih Francie, kde vystavila své štíhlé tělíčko slunečním paprskům.

VIDEO: Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na instagramu!

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na instagramu! David Turek, Jan Jedlička

Nedávno se ale vrátila do Čech, aby mohla vycestovat pro změnu na dovolenou v tuzemsku. A tentokrát svého krasavce doma nenechala! S Mirkem vyrazili na luxusní wellness pobyt, kde si užívají všech služeb do sytosti. Kromě přírodní venkovní vířivky se vzájemně fotí i ve vaně zrekonstruovaného mlýnského apartmá a vzájemné nahotě se v těchto letních dnech rozhodně nebrání.

Veronika dokonce popustila uzdu mužské fantazii a decentně poodhalila své ženské přednosti, zatímco je prohřívala v bublající vířivce. Aby se ale neřeklo, že se celý pobyt jen tak nahatí povalují ve vodě, pár dokonce vyrazil s prutem k nedalekému rybníku a Mirek chytil kapra, kterého však jako správný srdcař hned pustil zpátky do vody.

I tak ale trochu zůstává otázkou, jestli partneři měli i vztahovou odluku nebo si zkrátka jen udělali krátký prázdninový program jeden bez druhého. I přes nedávné spekulace a horlivé, avšak nezodpovězené dotazy sledujících týkajících se rozchodu to vypadá na druhou variantu, protože páreček nyní na sociálních sítích toká jako za „starých časů“. Ostatně, podívejte se na tu romantiku jako z filmu sami!

VIDEO: Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
48 fotografií