O víkendu byl Jaromír Jágr po roce samoty přistižen ruku v ruce s krásnou modelkou Dominikou Branišovou (25). S úspěšnou modelkou si užívali ve Špindlu v haciendě šéfa ČEZu Daniela Beneše. Podle paparazzi fotek, na kterých jsou neustále rozesmátí a drží se za ruku, je zřejmé, že jsou šťastní a chtějí si to užít. 

VIDEO: Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou! David Turek, Aleš Brunclík

O štěstí se však nedá mluvit v případě ex Jágra Veroniky Kopřivové a Miroslava Dubovického. Ani jeden už dávno neplní svůj profil zamilovanými fotkami z různých koutů světa, ani se nechlubí záběry z jejich společných aktivit, jako byla třeba jízda na kolečkových bruslích. 

Že se mezi dvojicí něco děje, o tom svědčí i poslední odpovědi Veroniky na otázky fanoušků jejího profilu na sociální síti. 

„Jsi šťastná?" „Štěstí je dle mého hodně pomíjívé. Je to chvilkový pocit, který zažívám, ale dost často. Jsem nadšenec a stačí mi maličkost, abych se nadchla. Právě v tento okamžik se necítím šťastně," odpověděla blondýnka. Padlo i několik otázek na miminko: „Plánovat si mohu, co chci. Jen je problém, že jsou na to potřeba dva," netají se. 

Zatímco Kopřivová zůstala jen u odpovědí na instagramu, Míra se Blesku vyjádřil. „Ona něco psala na instagramu, já ho vůbec nesleduju, no, znáte ženský." Na dotaz, zda se rozešli, reagoval: „Já se k tomu nechci vyjadřovat."

VIDEO: Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií