Martin Maxa rozhodně nevypadá na to, že už za rok bude mít na krku šest křížků. Tělo má pořád jako vysekané z mramoru, a tak není nejspíš divu, že ho s gustem a často ukazuje – například v divadelní hře Kšanda. Herec, zpěvák a bývalý tělocvikář na sobě maká v posilovnách, a tak by se například na jeho břišním svalstvu dal s přehledem strouhat sýr. „Už to není takový pěkný pohled, jak býval. Zub času se velice lačně zakousl i do mě. Ale jestli je tady někdo, kdo je zvědavý na stárnoucího seladona, který se tady svlíká, tak prosím…,“ řekl Top Staru skromně.

Přestože se vyšší věk na jeho postavě rozhodně nezrcadlí, v oblasti obličeje si musel vypomoct. „Žijeme v době, kdy je možné svůj exteriér vylepšovat. Já jsem zrovna takový ten typ estéta,“ obhajoval se pro Aha! umělec, jenž si nechal například „pozvednout“ uvadající linie tváře faceliftingem nebo operovat unavená oční víčka, aby jeho pohled působil zase mladistvě. Nejnovější zkrášlení se mu ovšem moc nepovedlo.

VIDEO: Opálený svalovec Martin Maxa ve filmu! Ale tentokrát nešlo o jeho svaly 

Video
Video se připravuje ...

Opálený svalovec Martin Maxa ve filmu! Ale tentokrát nešlo o jeho svaly. Markéta Reinischová

Jak se totiž zdá, nechal si vytetovat obočí. Takzvaný permanentní make-up sice preferují většinou ženy, ovšem Maxa coby blondýn se patrně rozhodl zvýraznit svůj kukuč a svěřil se do rukou odbornic. Jenže tentokrát není výsledek tak perfektní a nenápadný, jak tomu bylo u jeho předchozích zkrášlujících „zákroků“. Jedno je totiž podstatně výraznější než to druhé, a tak působí trochu nesouměrně. Jestli je to vada příliš patrná a urostlý hudebník s tělem jako Adonis by měl raději používat na dokreslení toho druhého tužku na obočí, necháme na posouzení v galerii na vás…

VIDEO: Martin Maxa: Mám sklony k depresím, pomáhá mi námaha!

Video
Video se připravuje ...

Martin Maxa: Mám sklony k depresím, pomáhá mi námaha! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií