Jen pár vteřin stačilo k tomu, aby princ Charles znovu klesl v očích národa. Spolu s Camillou (72) se objevili před distribučním centrem on-line obchodu Asda. Charles byl představen několika zaměstnancům a s jedním zapředl rozhovor. Krátce na to se muž rozhoupal a skácel dozadu jako poražený strom.

K muži v bezvědomí se okamžitě sletěli lidé z okolí, zatímco Charles s ledovým klidem situaci přihlížel a následně přistoupil k dalšímu zaměstnanci, jako by se nechumelilo. Muži se naštěstí nic vážného nestalo. Po pár minutách se postavil na nohy a s úsměvem pokračoval v rozhovoru s princem.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Pro Charlese však takový moment nevypadá zrovna nejlépe. Na jednu stranu ho omlouvají obavy o zdraví – zaměstnanec mohl trpět nějakou infekční nemocí, Charles se před časem vyléčil z koronaviru a nerad by zas něco chytil, když se co nevidět má ujmout trůnu. Na stranu druhou mohl projevit špetku empatie a zůstat u muže, než ho alespoň proberou zpět k životu.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií