Budoucí panovník Anglie virové onemocnění covid-19 prožíval v klidu. Příznaky měl na svůj věk překvapivě mírné a nic mu nebránilo v plnění královských povinností z pohodlí povinné karantény ve venkovském sídle, kde mu společnost dělala manželka Camilla (72).

Jak se ale zdá, i ty mírné příznaky si nese dodnes. V úterý se Charles objevil v nemocnici Gloucestershire Royal Hospital, kde se zdravotníky řešil situaci a prozradil jim, jak onemocnění probíhalo u něj a zda se cítí v pořádku. Podle vyjádření stále trpí částečnou ztrátou čichu a chuti, jedním z průvodních symptomů koronaviru.

VIDEO: Gottovým zemřela Stella. Rozchod Kamu s přítelem. A Jandovi voda vyplavila penzion!

Video
Video se připravuje ...

Gottovým zemřela Stella. Rozchod Kamu s přítelem. A Jandovi voda vyplavila penzion! Blesk TV

„Princ Charles se podělil o vlastní zkušenost a promluvil i o ztrátě čichu a chuti a cítí, že se mu stále úplně nevrátily,“ prozradil serveru Daily Mail zdravotnický asistent Jeff Mills. Jinak je ale Charles čilý jako rybička. Camilla, která ho na návštěvách nemocnic doprovázela, zase zmínila, že se po třech měsících konečně mohla shledat se svou rodinou. Za nutných bezpečnostních opatření. „Poprvé jsme se viděli minulý víkend. Neobjali jsme se, ale jen je vidět mi udělalo ohromnou radost.“

VIDEO: Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! 

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! Blesk TV

Fotogalerie
61 fotografií