Vondráčková tak učinila jedenáct dní předtím, než Nejvyšší soud české republiky rozvázal manželský sňatek s extraligovým hokejistou, když zakoupila za částku 3 243 910 korun nebytovou jednotku na Malé straně. Smlouva byla podepsána dne 3. dubna 2020 a nese jméno Plekancová Vondráčková, v katastru nemovitostí je však uvedena už pod svým dívčím jménem.

Jednotka se nachází na frekventované ulici, kudy denně prochází davy turistů. Účel koupě je v tuto chvíli neznámý. Je možné a z dlouhodobého hlediska nejpravděpodobnější a nejvýhodnější, že se jedná o investici a jednotku v prvním podlaží bude herečka ze Snowboarďáků pronajímat podnikatelům, kteří by využili vytíženosti místa a svůj byznys zaměřili na turisty; v domě se nachází dva jiné obchody.

Video: Rozvod Plekance a Vondráčkové je u konce. Rozdělí si miliony? A Uhlíř musel do Bohnic

Video
Video se připravuje ...

Rozvod Plekance a Vondráčkové je u konce. Rozdělí si miliony? A Uhlíř musel do Bohnic Bára Horáková, Lukáš Červený

Možná ale Vondráčková plánuje rozšířit obzory a sama začne podnikat. Jednotka by se například dala přetvořit na žádaný klub, malou galerii, značkovou prodejnu nebo vlastně cokoliv jiného. Jméno vlastníka sice turisty, již o herečce nikdy neslyšeli, nenaláká, Pražané z okolí by se ale na místo vlastněné oblíbenou zpěvačkou mohli slétávat.

Kromě nebytového prostoru vlastní Vondráčková byt na Novém Městě a po rozvodu se stala majitelkou luxusního bytu na Kavčích horách, jehož hodnota je odhadována na 30 milionů korun. Ten však plánuje prodat.

VIDEO: Náhlá smrt Řandy. V jakém byl stavu? A Plekanec terčem kritiky, ignoruje Vondráčkovou

Video
Video se připravuje ...

Náhlá smrt Řandy. V jakém byl stavu? A Plekanec terčem kritiky, ignoruje Vondráčkovou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií