Proto také všechny překvapilo, když se během natáčení videoklipu k písničce Růže Lucie ukázala ve stylových krajkových šatech a v ruce držela ikonickou kabelku od Diora! A co víc, tenhle luxusní kousek, který vyjde na bezmála 100 tisíc korun, si oblíbila i princezna DianaSpojení se zesnulou ikonou je tak silné, že se traduje, že i jméno kabelky Lady Dior je odvozeno od titulu princezny Diany (†36).

I když by si možná po rozvodu se zámožným hokejistou Tomášem Plekancem (37) mohla Vondráčková tuhle kabelku dovolit koupit, neučinila tak. Pouze si ji na pár chvil vypůjčila, stejně jako společenské šaty a svatební šaty, kterými o víkendu spoustu fanoušků hodně překvapila. „Vdala se snad?!“ ptali se na sociálních sítích. Vše bylo dílem stylistů a o bezchybně nalíčenou tvář se pak postaral Sam Dolce. 

Na základě mých předchozích prací si mě vybral tým, který se na videoklipu podílel, Lucka mě odsouhlasila. A nebyla to poslední spolupráce. Už jsme domluvení na dalším natáčení,“ prozradil dokonce Blesku Sam Dolce. 

VIDEO: Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
59 fotografií