Pozor na to, co si přeješ, může se ti to splnit. Tak zní dávné přísloví, které si došláplo i na budoucího krále Anglie a dle slov bývalé dvorní dámy královny Alžběty (94) bude Charlese ještě dlouho děsit. V rozhovoru pro měsíčník Tatler se Lady Glenconner (87) rozpovídala o jednotlivých členech rodiny a mimo jiné rozebrala skandál kolem prince Andrewa (60) a rozhodnutí prince Harryho (35) a Meghan Markleové (38) opustit život monarchů.

„Inu, princ Charles chtěl vždycky zredukovat počet členů královské rodiny, tak se mu to splnilo,“ uvedla. „Teď může být rád, že vůbec někdo zbyl.“ Jakkoliv se situace kolem Andrewa a nařčení ze sexuálního napadení tehdy 17leté dívky může zdát vážná, Lady Glenconner je toho názoru, že taková Alžběta na svého milovaného syna nedá dopustit. „Miluje ho a je mu oddaná,“ řekla. Co si o chlípném bratrovi myslí princ, s tím se nesvěřila. Jak ale všichni víme, Charles z toho rozhodně není na větvi. Andrew se krátce po obvinění stáhl do ústraní a s nikým nekomunikuje.

Z toho „zbytku“ prince drží nad vodou hlavně choť Camilla (72), která odhání veškeré chmury. „Camilla je úžasná, má skvělý smysl pro humor a dělá Charlese velice šťastného.“ Nápomocný je i William (37).

Harry, ač je s Charlesem v častém kontaktu, prahne po otcovské lásce, kterou údajně našel v hudebníkovi Davidu Fosterovi (70). S ním se po nastěhování do Los Angeles sblížil natolik, že ho považuje za náhradního tátu. Charlesovi zbyla jen hrstka rodinných příslušníků, na něž se může obrátit. A kdo ví, jestli kostlivce ve skříni, připraveného vykouknout ven, neskrývá ještě někdo další.

VIDEO: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům. Instagram Kensington Royals

Fotogalerie
78 fotografií