Pohřeb Evy Pilarové se konal 18. března v pražských Řepích v kapli Domova sv. Karla Boromejského. Podle slovenského filmového režiséra Fera Feniče (69) se ho během nouzovému stavu panujícímu v České republice kvůli covidu-19 zúčastnilo jen jedenáct zpěvaččiných nejbližších. Nechyběla mezi nimi ale například Ivana Gottová (44), vdova po Zlatém slavíkovi Karlu Gottovi (†80), podnikatel Pavel Staněk (53) či expartnerka zesnulého zpěváka Daniela Nekonečného (†52) Zuzana Kardová (58), s níž se paní Eva přátelila.

Její muž, bývalý tanečník Jan Kolomazník (67), se jí proto rozhodl po skončení krizového stavu a za pomalu, ale jistě zanikající pandemie nebezpečného viru uspořádat důstojnější poslední rozloučení, takové, jaké si Pilarová zaslouží, se všemi poctami a se všemi kolegy nejen z hudební, ale i z filmové branže.

„Dovoluji si Vás pozvat na poslední rozloučení, při zádušní mši, s paní Evou Pilarovou, které se koná ve středu 3. června 2020, ve 12.00 hodin, v Bazilice Nanebevzetí Panny Marie na Strahově,“ píše se na druhém parte, pod nímž je kromě Kolomazníka podepsaná také její maminka, Františka Bojanovská (104), její syn Milan a dva vnuci.

Ono smuteční oznámení zdobí fotografie populární „Pilarky“, na kterém má známá zpěvačka na sobě černý kostýmek, a celá stojí zahalená v jakési málem až nadpozemské záři a mlze, což je skutečně velice vkusné. „Prosíme o zaujmutí místa do 11:45 hod,“ stojí ještě na spodní části parte, jelikož si její nejbližší ze zcela logických důvodů nepřejí, aby se opozdilci do kostela courali se zpožděním a rušili tím atmosféru oné výjimečné akce. Kdo se jí tentokrát zúčastní, aby vzdal paní Evě poslední hold, budeme bedlivě sledovat!

VIDEO: S Pilarovou se loučili nejbližší a vdova Gottová. A Felix s milenkou utekl, Dáda zůstala sama!

Video
Video se připravuje ...

S Pilarovou se loučili nejbližší a vdova Gottová. A Felix s milenkou utekl, Dáda zůstala sama! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
70 fotografií