Po odchodu Meghan a Harryho (35) z královských útrob musela královna Alžběta II. (94) přeorganizovat jejich povinnosti. Jenže komu by je přenechala? Jeden syn se připravuje na trůn, druhý je nařčený z pedofilie. Nejlepší bude všechnu práci hodit na svého vnuka a jeho manželku, pomyslela si nejspíš a tak i učinila. K prvnímu dubnu se tak kromě vlastních záležitostí museli vévodové z Cambridge postarat i o povinnosti svých příbuzných. A nikdo z toho není smutnější a zničenější než Kate.

Na letošní rok měla trojnásobná máma jiné plány, například strávit s Georgem (6), Charlotte (5) a Louisem (2) maximální množství času. Teď to ale nebude možné.

William a Catherine chtěli být praktickými rodiči, v čemž jim bohužel zabránil odchod Sussexů. Sprostě je podrazili,“ uvedl pro britský magazín Tatler zdroj z královských kruhů a sám se netajil svým znechucením. Oba si byli vědomi, že svým odchodem pracovně přitíží celé rodině a všechny jejich úkoly s největší pravděpodobností připadnou Cambridgeům, což jim rozhodí rodičovský harmonogram.

„Kate je z náporu nové práce frustrovaná. Samozřejmě, úsměv jí nezmizel, ale tohle si nepředstavovala. Dře jako nějaký ředitel obrovské společnosti, který nemá možnost nechat práci v kanceláři a vybrat si dovolenou,“ dodal zdroj. Díky karanténě si užila s dětmi spoustu času, jakmile koronavirová krize ve Spojeném království pomine, děti neuvidí skoro vůbec.

VIDEO: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Fotogalerie
73 fotografií