Nejoblíbenější místností vévodkyně z Cornwallu je dozajista její pracovna. Na nové fotografii, kde po vzoru zbytku monarchie reaguje na velmi důležitý hovor, je toho k vidění opravdu spousta. Oproti Williamově (38) chladné mramorové pracovně vidíme v pozadí desítky fotek a sentimentálních předmětů vystavených tak, aby jí při příchodu vykouzlily úsměv na tváři.

Camilla je ostatně velmi sentimentální osoba, která nedá dopustit na svou rodinu. V době karantény si stěžovala, že nejhorší je být odloučená od dětí a vnoučat. Nakonec to vyřešila aplikací pro videohovory a s potomky klábosila od rána do večera.

Za fotografiemi rodiny a svých psů lze spatřit sbírku knížek, mezi nimiž se skví Harry Potter, jehož je Camilla velkým fanouškem. A zřejmě si od J. K. Rowlingové oblíbila i další tituly, hned pod čarodějem z Bradavic je spisovatelčin první román pro dospělé Prázdné místo.

Bezesporu se dá říct, že Camilla je z celé rodiny ta nejnepořádnější. Na podlaze krabice a papírové tašky, rozházené papíry po stole, jako by fotograf přišel neohlášeně a nedal vévodkyni šanci pracovnu trošku porovnat. Ale jako jedna z mála působí díky chaosu v pracovně jako obyčejný člověk, který nepředstírá dokonalost.

Fotogalerie
38 fotografií