Se společností Disney Meghan koketovala už na konci loňského roku. S pomocí Harryho pak získala svou první práci od chvíle, kdy zaplula a opět vyplula z královských vod. Dabing snímku Elephant (v překladu slon – pozn. red.) jí měl otevřít dveře do dalších studií, pravděpodobně se ale stane pravý opak. Kritici její vypravěčské schopnosti odpískali, čímž by další spolupráce Disney s americkou herečkou nemusela uspět. A to pro vévodkyni není dobrá zpráva, protože ji minulý týden oslovili tvůrci seriálu Simpsonovi, který pod myšáka Mickeyho rovněž spadá.

Kritici seriálů a filmů nenechali kámen na kameni. Nádherně zdokumentovanou přírodu filmu Elephant podle nich zkazil nezáživný, mdlý, v určitých chvílích až trapně odvyprávěný příběh. „Například krásný okamžik, kdy sloni odtrhávají kůru od stromu popsala způsobem, jako by oznamovala vítěze ceny za nejlepší film. Pro někoho, kdo vyrostl na Attenboroughovi, to celé může působit trochu povrchně,“ pustil se do Meghan filmový kritik z Timesů. Jiný filmový nadšenec se cítil okraden na zážitcích a dokument si vůbec neužil.

Někteří byli ve svém hodnocení shovívavější, neodepřeli si ale drobné rýpnutí. „Z Meghan čišela vroucnost a většinu textu přednesla, jako by se na slony v dokumentu zářivě usmívala. Napětí dodala tam, kde bylo třeba, ale v některých momentech to zvrtla do klasicky laciné a sentimentální Disney podívané.“

Američtí diváci se na cestující stádo slonů mohou těšit už 3. dubna, čeští milovníci přírodovědných dokumentů si ale budou muset počkat, až se služba Disney+ dostane i k nám, nebo se na Meghanin nový počin podívat „nějak jinak“.

VIDEO: Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harry a Meghan 

Fotogalerie
116 fotografií