„S Pepinem jsem se rozešla,“ odtajnila deníku Aha! představitelka pohádkové princezny Jasněnky, která přitom Josefa má moc ráda. „Je to dobrý kluk a jsem vděčná, že jsem takovou lásku mohla zažít,“ rozpovídala se Kuklová, která s podnikatelem prožila poslední dva roky. Nemohla si ho vynachválit, byl jí oporou i rozptýlením v těžkých časech, díky němu se dokázala zasmát.

„Ale zdraví je teď u mne na prvním místě, protože je důležité i pro mého syna,“ vysvětlovala Míša, která si uvědomuje, že to zní složitě, ale přesto je přesvědčená, že dělá správnou věc. Její jedenáctiletý syn Roman, jehož otcem je úspěšný moravský podnikatel Roman Holomek (60), přece jen žije s ní a potřebuje její péči, což se ještě pár let nezmění.

„Dá se to všechno asi jen těžko pochopit, ale dělám, co cítím, že musím,“ dodává půvabná brunetka, která se chce soustředit především na svůj boj s rakovinou prsu. Tu si odhalila vlastně sama, protože běžné vyšetření na mamografu ji nezachytilo. „Možná tři roky jsem cítila změny v citlivosti prsu, až o dost později jsem pak objevila jakési tvrdnutí žláz. Žádná bulka,“ odhalila nedávno herečka, aby tak varovala ostatní ženy a přiměla je dbát na prevenci.

„Nádor byl vidět až na magnetické rezonanci a byl velký. Proto jsem podstoupila operaci obou ňader a odebrání dvanácti uzlin. Když vše dobře půjde, jen se zařadím mezi ženy, co mají silikony,“ doplnila Míša, která nyní podstupuje hormonální léčbu.

VIDEO: Michaela Kuklová o bývalém partnerovi: Nevaří, ale objednává! 

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová o Vánocích a partnerovi: Nevaří, ale objednává! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií