Kuklová prohlášení zveřejnila v úterý ve tři hodiny odpoledne. „Než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu. V současné době jsem po operaci a výsledky jsou příznivé. V dalším čase se doléčím. Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku,“ napsala Kuklová v emotivním statusu, pod kterým se ihned strhla záplava podpůrných komentářů.

Herečka vyjádřila také poděkování doktorům. „S obrovskou úctou k jejich práci a lidství děkuji všem lékařům a sestřičkám za jejich schopnosti i skvělou péči. Není mi třeba soucitu, ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím,“ dodala.

Oporou je jí partner Josef a syn Roman. Kuklová svou diagnózu paradoxně oznámila den před ročním výročím smrti jejího exmanžela Jiřího Pomeje. Ten 26. února 2019 zhoubné nemoci podlehl. 

VIDEO: Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
53 fotografií