Hodně lidí to má, že buď se jim něco zdá a časem se to splní, nebo prostě mají špatný pocit z něčeho nedobrého a rovněž se to splní. K těmto schopnostem se přiznala i herečka Michaela Kuklová.

„Jako holka jsem navštívila svého profesora na DAMU, psychologa. Hledala jsem u něj odpověď na nějakou otázku. Řekl mi jediné: “Vždyť to víte.” Až po letech jsem začala bezpochyby vnímat, že ten tenký hlásek ve mně, který mi například v sedmé třídě hlásil dopředu, že si zlomím nohu (za týden jsem si ji zlomila), mi skutečně dokáže sdělovat určité věci z bližší budoucnosti a odpovídat i na otázky, na které odpověď znát “nemůžu”. Při poslouchání toho vnitřního hlasu jsem mohla dopředu poznat, co se děje s mým zdravotním stavem, jak dopadne ten či onen soud, jaký bude úředník, se kterým se mám setkat, co od něj čekat, jestli klapne ta, či ona práce atd. Jasně, že jsem si rozumem řekla, blbost, nic nevím, ale ono to vždycky dopadlo podle toho vnitřního hlasu a já už nemohla ignorovat fakt, že opravdu máme schopnost vědět.“

A nejsou to jen nepříjemné situace, které Míša dopředu ví, ale prý je to i s láskou. „S láskou je to taky tak. S tím pravým partnerem nám může život do cesty připravit těžké zkoušky, klást nejrůznější překážky, ale my přes ně (spíš jimi) procházíme jako Terminátor zdí, protože k sobě prostě patříme,“ tvrdí představitelka pohádkových princezen, která už je rok zamilovaná do Josefa Wittnera.

VIDEO: Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
27 fotografií