Americká herecká hvězdička a někdejší moderátorka televizního kanálu Nickelodeon Amanda Bynesová bývá pro způsob, jakým si dokázala zničit slibně rozjetou hereckou kariéru, často přirovnávána k vrstevniciLindsay Lohanové (33). Ta však nikdy nešla do takových extrémů jako plavovlasá herečka známá například z komedie Co ta holka chce, kde hrála se samotným Colinem Firthem (59), nebo z muzikálu Hairspray, kde jí byli hereckými kolegy Zac Efron (32) a John Travolta (65).

Svou rychle nabytou slávu však neunesla a propadla vážné závislosti nejenom na alkoholu, ale i na drogách. Pod vlivem způsobila nejednu autonehodu, z okna svého bytu vyhodila na zasahující policisty vodní dýmku, čímž se dopustila veřejného ohrožení, a poté, co se během jednoho svého hysterického záchvatu pokusila podpálit sebe i svého pejska, putovala rovnou na psychiatrii.

Své hospitalizaci nepřispěla ani tvrzením, že se v dětství stala obětí sexuálního zneužívání ze strany svého otce, což vzápětí popřela s tím, že má v mozku čip, jenž ji nutí lhát. Nemocničními zařízeními si však už prošla, dokonce vystudovala a úspěšně i odpromovala na Módním institutu v oboru design, a pokusila se o comeback.

Vrátit se do záře reflektorů se jí ovšem nepovedlo. S nálepkou potížistky místo prestižní adresy v Hollywoodu skončila u rodičů na gauči, a podle toho, čím od té doby zásobuje sociální sítě, to stále ještě nebude s jejím psychickým stavem tak docela v pořádku. Na jejím profilu se to hemží podivnými selfíčky a ještě podivnějšími hesly, například „vždycky opouštějte lidi kolem sebe, je to lepší, než když vás oni najdou“.

Prvního ledna se pak pochlubila poněkud zneklidňující fotkou, na které má na tváři vytetované srdíčko. „Doufám, že to není permanentní tetování!“ hrozí se pod fotkou na sociálních sítích její fanoušci, kteří si ještě moc dobře pamatují, jak krásná před několika málo lety bývala. Již před nějakým časem šokovala například piercingem ve tváři nebo kroužkem v nose, neumělá kresbička na obličeji, která by hyzdila její vizáž až do smrti, je ale trochu vyšší level…

VIDEO: Jak šel čas s Lindsay Lohanovou

Video
Video se připravuje ...

Jak šel čas s Lindsay Lohan. Youtube.com

Fotogalerie
35 fotografií