Koronavirus je zákeřné nemocnění, které má velice závažné následky především u lidí starších či u lidí, kteří mají oslabenou imunitu. Například během léčby rakoviny. Bohužel, jak již Česko ví, jednou z takto postižených je i právě herečka Michaela Kuklová. Herečka, která se do srdcí diváků zapsala především jako princezna Jasněnka z jedné z nejpopulárnějších pohádek režiséra Zdeňka Trošky (66), v souvislosti s koronavirem řeší nesnadnou situaci a na sociálních sítích prosí o pomoc... nebo alespoň o radu.

„Milí, ráda bych vás požádala o názor, protože s přítelem řešíme dilema. Pepino se dnes v Brně zúčastnil pohřbu svého kamaráda, bylo tam ale víc lidí, s některými byl v komunikaci. Také se svým téměř šestiletým synem a jeho maminkou,“ vypočítávala na svém facebooku Michaela Kuklová, která válčí s rakovinou prsu. Přestože nádor je z jejího těla již odstraněn, ještě stále není úplně fit. V domácí rekonvalescenci jí byl partner Josef velkou oporou.

„Kvůli své nemoci jsem ale riziková, ještě se křešu z operace a od středy mám denně teplotu max. 37,3. Jsem bez příznaků koronaviru, souvisí to prý s operací. Prokonzultováno s lékaři,“ ujistila své příznivce, aby se předem nezačali obávat o její zdraví. „Jenže my se teď nemůžeme rozhodnout, zda se má přítel vrátit domů, či má zůstat na Moravě, popřípadě na jak dlouho...,“ posteskla si Kuklová. Zde bylo právě ono pověstné jádro pudla. Jít do risku, anebo ne?

Podle reakcí, které na její profil okamžitě začaly chodit, byla většina lidí toho názoru, že by bylo mnohem rozumnější podstoupit dvoutýdenní odloučení a pak by se podle nich vidělo. Vzhledem k jejímu stavu by mohlo být totiž nakažení koronavirem zcela fatální! „Míšo, rozhodně bych ho teď poprosila, aby byl 14 dní v karanténě na Moravě. Jsi teď velmi náchylná ke všemu,“ nabádala ji dokonce i moderátorka Eva Decastelo (41).

Kuklová se nakonec ztotožnila s docela jiným názorem, a to „já bych asi zůstal mimo v karanténě a po 3–4 dnech si zaplatil testy“, jak se objevilo mezi komentáři. „To se mi líbí,“ okomentovala tuto možnost herečka. Testy totiž během pár následujících dní odhalí, zda Josef je, či není koronavirem infikovaný, a on pak bude moct okamžitě přispěchat jako princ na bílém koni ke své „Jasněnce“, jíž poskytuje nezanedbatelnou psychickou útěchu, kterou oblíbená umělkyně v těchto těžkých časech rozhodně potřebuje!

VIDEO: Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
61 fotografií