Rouška vás sice před nákazou neochrání, ale ochrání ostatní před tím, aby se od vás případně nakazili. Česká republika již hlásí několik stovek nakažených zákeřným koronavirem, a tak se celá řada lidí i celebrit rozhodla vyhlásit nemoci válku tím, že ve volném čase (kterého teď mají více než kdykoliv jindy) šijí ochranné roušky. 

A na pomoc v boji s COVID-19 nyní přispěchala i zlatá slavice Lucie Bílá. „Pak že se mi nebude má profese švadlenky hodit...❤️ Chystám balík roušek do kladenské nemocnice,“ svěřila se na svém instagramovém profilu zpěvačka sedící za šicím strojem. Kdyby někdo náhodou doteď nevěděl, Lucie Bílá je původně vyučenou švadlenou. A to teď potřebným náramně hraje do karet!

„Lucinko, můžu vědět, z jakého materiálu šijete?“ zajímala se jedna z fanynek. A odpovědí Lucie Bílá překvapila. Pro výrobu si totiž nevzala jen tak nějaký „hadr“, co by se jí povaloval roky v koutě. „Z nového bavlněného povlečení,“ odpověděla zpěvačka překvapivě, za což si od mnohých vysloužila slova obdivu.

VIDEO: Lucie Bílá o svatbě: Nechci náš vztah komplikovat papírem.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o svatbě: Nechci náš vztah komplikovat papírem. David Turek

Fotogalerie
48 fotografií