Nejenom Matthew Perry (50), jenž si v seriálu Přátelé zahrál sarkastického Chandlera Binga, ale i Matt LeBlanc během koronavirové karantény notně zpustnul. Tak, jak se objevil v ulicích Los Angeles, by v něm přitažlivého, leč nemotorného a věčně hladového Joeyho hledal jen málokdo. Byl spatřen v centru LA, jak si kupuje jídlo a cigarety v jednom z menších krámků, na sobě měl džíny, hnědé tričko, kšiltovku a roušku, nikdo ale nedokázal přehlédnout, jak se v posledních měsících „spravil“.

Přestože od dob, kdy stál naposledy před kamerou během účinkování v populárním seriálu Přátelé, uplynulo neuvěřitelných šestnáct let, a ze štíhlého mladíka je již nějakou dobu urostlý muž, takhle kulaté bříško snad ještě nikdy v minulosti neměl. Valil se po ulicích jako kolos. Že by se nechal inspirovat u role, která mu zajistila obrovskou slávu (a celoživotní škatulku)? Coby Joey totiž často prohlašoval, že se o jídlo nikdy a s nikým nedělí… Možná by s tím ale začít měl, pokud se nechce vypapat ke zdraví škodlivé obezitě.

VIDEO: Jedna z nejvtipnějších scén celého seriálu: Jak se Joey učil francouzsky

Video
Video se připravuje ...

Jak se Joey učil francouzsky Česká televize/youtube

Příští měsíc by se přitom měl účastnit natáčení speciálního nového dílu Přátel, pro který se upsali všichni představitelé hlavních rolí. Smlouvu podepsala jak představitelka rozmazlené Rachel, tedy Jennifer Anistonová (51), bývalá partnerka Brada Pitta (56), tak i Courteney Coxová (56), jež si zahrála úklidem posedlou Monicu, Lisa Kudrowová (56) hrající ztřeštěnou Phoebe, David Schwimmer (53) alias paleontolog Ross.

Na nabídku zopakovat si roli vtipálka Chandlera přikývl i výše zmiňovaný Perry. Ten přitom, podobně jako LeBlanc, svým vzhledem poslední dobou budí rozpaky i obavy – takhle bídně totiž vypadal především v době, kdy hojně holdoval drogám a alkoholu.

Ona slibovaná epizoda se měla začít natáčet už v únoru letošního roku, sami herci to dokonce avizovali na svých sociálních sítích. Na televizní obrazovky se pak měla vydat již tento květen. Kanál HBO totiž právě tehdy hodlal spustit svou zbrusu novou streamovací službu, a právě „bonusoví“ Přátelé měli být oním lákadlem, jak si získat nové předplatitele.

Čáru přes rozpočet jim však udělala pandemie viru covid-19. Herci museli být hodně zklamaní: za tenhle jeden jediný díl si totiž měli přijít na pořádný balík. Podle informací CNN za jejich angažmá prý přistanou na jejich kontech částky 2,5 až 3 miliony dolarů (58 až téměř 70 milionů českých korun).

VIDEO: Přátelé opět spolu? Nový trailer dává fanouškům naději, že se po x letech dočkají

Video
Video se připravuje ...

Přátelé opět spolu? Nový trailer dává fanouškům naději, že se po x letech dočkají youtube.com/smasher

Fotogalerie
46 fotografií