Dcera Ivy Kubelkové se v posledních letech začala prosazovat jako modelka. Geny teprve patnáctileté Natálky se zkrátka nezapřou a jde už ve šlépějích své krásné maminky. Ostatně i její tělo nemůže zatlouct matčiny geny. Mladičké krásce je sice pouhých patnáct let, ovšem to, co se jí dme na hrudníku už teď, svědčí o tom, že tady ruka plastického chirurga kvůli případnému zvětšení za několik let opravdu nebude třeba.

VIDEO: Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá

Video
Video se připravuje ...

Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá Martin Balcar, Lukáš Červený

Svůj dívčí půvab nyní dcera Ivy Kubelkové zvýraznila radikální změnou účesu. Z hnědých vlasů je zářivá blond a jak sama modelka přiznala, Natálku v její tužbě nakonec podpořila i přesto, že patrně sama nebyla přesvědčena o správnosti tohoto rozhodnutí. „Když si vaše dítě chce jít vlastní cestou... nemá smysl mu bránit. Speciálně, když vidíte, jak je šťastné,“ rozněžnila se u fotky s blond Natálkou půvabná moderátorka. Pak přiznala, že jako správné matce jí to nedalo a po návštěvě kadeřníka přidala ještě jedno rodičovské moudro.

„No, ale přeci jen jsem si neodpustila jednu výchovnou... ‚A teď ,aby ta hezká hlava, byla taky plná vědomostí.' Tak uvidíme, jestli to pomůže,“ dělala si na instagramu legraci Iva ze svých vlastních slov. Kubelková se totiž netají, že dceři vštěpuje, aby hlavně upřednostnila vzdělání před kariérou modelky a s vidinou slávy nepověsila studium předčasně na hřebík.

„Já jsem nadšená,“ komentovala fotku matky s dcerou další z vnadných známých krásek Eva Decastelo (41). „Aha, jdeme tam příští týden, holky teda nechám doma. Ale jinak krásná práce a moc hezká slečna,“ dělala si nejdřív srandu také modelka a dvojnásobná máma v jednom Diana Kobzanová (38) při pohledu na novou image krásné Natálky Jiráskové.

VIDEO: Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
69 fotografií