Nejen jako modelka, ale i jako moderátorka a herečka pociťuje Iva Kubelková prudké zpomalení životního tempa, za kterým nestojí nic jiného než karanténa způsobená koronavirem. To dala najevo i na svém profilu na instagramu velice stručným avšak výstižným komentářem, se kterým se jistě ztotožňují nejen její příznivci. „Karanténa den?“ napsala Iva, čímž naráží na odpočet dnů, které již trávíme ve vládou nařízené karanténě, jež se už zdá být pro mnoho lidí nekonečná a frustrující.

Modelka ale ví, jak si tyto nezáživné dny zpříjemnit a protože má doma dvě takřka dospívající dcery, které si pravděpodobně velkou část dne vystačí samy, najde si chvilku i sama pro sebe. Naposledy se vystavila slunci, avšak tentokrát v soukromí své zahrady nechala plavky ve skříni a čerpala tak vitamin D do pokožky celého svého dokonalého těla.

Se sluchátky v uších, bez make-upu a podprsenky dopřála fanouškům selfie, které málem odhalilo vše. I tak ale nechala prostor pro fantazii, což je koneckonců přitažlivější, než jít beze zbytku s kůží na trh. Iva Kubelková zkrátka připomněla, že i po čtyřicítce může žena pořád vypadat mladě, svěže a především být pořádně sexy!

VIDEO: Dcera Ivy Kubelkové přiznala, za co utratila všechny peníze za přehlídky.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Ivy Kubelkové přiznala, za co utratila všechny peníze za přehlídky. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
90 fotografií