„Tak si nás tam nahoře vybrala jedna dušička,“ prozradil na instagramu herec Roman Vojtek, jehož si čeští televizní diváci zamilovali v roli Karla Dvořáka v retro seriálu Vyprávěj. Sdílel rovněž velice dojemnou fotku: něžně na ní líbá své půvabné manželce Petře vypouklé těhotenské bříško. „Už se na Tebe moc těšíme, děťátko naše, a budeme ti dávat takovou lásku, díky které si teď tak spokojeně u mamky hovíš. Péti, miluju tě, jsi má láska a já jsem šťastný chlap,“ vyznal se.

Neméně jímavá slova volila i sama nastávající maminka: „Děkujeme vesmíru a Boží lásce, že nás potkalo takové štěstí. Už teď tě milujeme nekonečnou láskou...“

Pod příspěvkem se to ihned začalo hemžit gratulacemi nejenom od jeho fanoušků a příznivců, co na něj nezanevřeli ani po mnoha reklamách na banku, v nichž účinkuje, ale i od hereckých kolegů. „Krásná zpráva! Gratuluji!“ reagovala například expartnerka Daniela Šinkorová (47) a Mahulena Bočanová (53) popřála jak za sebe, tak i za svou dcerku: „To je tak dobře! Líbáme, Mahu a Márinka.“ Mezi další gratulanty ale patřila také modelka Hana Mašlíková (38), herečky Patricie Pagáčová (31) a Veronika Arichteva(34) či herec Jiří Ployhar (44).

VIDEO: Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Roman Vojtek se mimochodem nikdy netajil svou touhou založit s Petrou plnohodnotnou rodinu: „Určitě se budeme ještě rozrůstat. Tenhle rok už to nestihneme, ale ten příští nebo další, kdoví. Petra je skvělá ženská a měl jsem štěstí, že jsem ji potkal. Nic lepšího mě už potkat nemohlo,“ svěřil se Blesku v prosinci loňského roku. A jak se zdá, na miminku začali pracovat ihned poté!

Petřino těhotenství se jim úspěšně podařilo tajit především proto, že během koronavirových prázdnin přišli oba ze dne na den o pracovní zakázky a povinnosti a svůdná blondýnka tak nemusela kostymérkám vysvětlovat, proč je jí kostým Jane v muzikálu Tarzan stále těsnější a proč coby Sheila v muzikálu Vlasy působí trošku oplácaněji. I když by se tomu asi zas tak nikdo nedivil, když nedávno byla ve stejné situaci Petřina alternace z Tarzana Ivana Korolová (31).

Zatímco pro Petru bude toto děťátko první, pro Romana není role otce žádnou novinkou. Se svou bývalou manželkou má potomky rovnou dva, dceru Editu (10) a synka Benedikta (5). Přestože se s blonďatou Terezou (40) rozešel měsíc předtím, než jeho druhé dítko přišlo na svět, oběma se poctivě věnuje. S Terezou je mají ve střídavé péči, obě ratolesti s Petrou báječně vycházejí a berou ji spíše jako kamarádku nežli jako macechu. Herec tak velice často zásobuje internet fotkami rodinné pohody. Není proto pochyb o tom, že se očekávaný přírůstek do jejich rodiny narodí do vztahu plného lásky!

VIDEO: Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video
Video se připravuje ...

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
57 fotografií