Tmavovlasá moderátorka Klára Doležalová patří mezi celebrity, které si své soukromí spíše chrání. Na sociální sítě málokdy dá něco osobního, většinou na fotkách pózuje s Karlem Voříškem (56), známým moderátorem, s nímž na Primě tvoří oku libou zpravodajskou dvojici už několik let. Jen tu a tam přidá fotku například s jednou ze svých dcer, Miou (v září 11) či Natálií (za pár dní 18). Nyní však, jak se zdá, své zásady porušila…

V den, kdy slavila výročí sňatku se srbským podnikatelem Miodragem Maksimovićem (62), sdílela fotku z tohoto velkého dne. Snímek starý téměř dvě desítky let odhalil, že Doležalová podle všeho užívá nějaký elixír mládí, jelikož se za ta léta vůbec nezměnila a je stále stejně krásná! „Díky za 19 let lásky, přátelství, ochrany a podpory... Ať stále trvá!“ vyznala se na internetu svému muži, s nímž vlastní dům a pozemky v Chorvatsku.

Tam mají také během prázdnin v plánu trávit co nejvíce času, a tak ji v létě nahradí na televizních obrazovkách v tom největším zpravodajském studiu ve střední Evropě CNN Primy News Markéta Fialová (49), Voříškova „staronová“ parťačka z TV Nova.

VIDEO: Tři hodiny na střeše, hvězdy Primy Voříšek a Doležalová v záplavě balonků

Video
Video se připravuje ...

Tři hodiny na střeše, hvězdy Primy Voříšek a Doležalová v záplavě balonků FTV Prima

I po tolika letech fungující manželství ocenila na instagramu celá řada jak jejích fanoušků, tak i spřízněných celebrit. „Obrovská gratulace!“ napsala jí například moderátorka Eva Decastelo (41), která mimochodem také září na Primě – i když nesedí za moderátorským pultíkem. Je totiž k vidění coby cukrářka Zuzana, choť Leoše Nohy (52), v úspěšném seriálu Slunečná, za nímž stojí jako scenárista její skutečný muž René (46).

VIDEO: Zprávařka z Primy Klára Doležalová má super byznys! Na starý kolena se nudit nebude.

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka z Primy Klára Doležalová má super byznys! Na starý kolena se nudit nebude. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií