Už pět let žije sestra slavného Jiřího Korna (71) v domečku ve Velké Jesenici u Náchoda. A společnost jí tam dělá bývalý parlamentní zpravodaj ČT a příležitostný herec Josef Petrů (54).

VIDEO: Kateřina Kornová už není sama? Tenhle typ chlapa mě dokáže rozpálit 

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kornová už není sama? Tenhle typ chlapa mě dokáže rozpálit Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Dva bezdomovci

„Vykají si, ale Yvetta ho označuje za přítele,“ prozradil Blesku režisér Tomáš Magnusek (36). Byl to také on, kdo Yvettu a Josefa obsadil do svého nového filmu Stáří není pro sraby. „Hrajou tam takový humusácký houmlesáky a jde jim to skvěle,“ prozrazuje Magnusek.

Kolem nich kráčí ve filmu Jiří Krampol (82) a oni na něho pokřikují: „Hele, prosím tě, nemáte ňáký drobný?“ A Krampol na ně: „Nemám, běž do práce, ty dobytku!“ A oni: „To víš, nikdo není dokonalý!“

Pila první ligu

Magnusek obsadil Yvettu i do černobílého mysteriózního seriálu Sedmá brána. „Když nemá práci a nudí se, pije, když práci má, je O.K. a bezvadná,“ prohlásil režisér. Podle svých slov ji vytáhl z nejhoršího, když neměla peníze a žila na ubytovně v Berouně, kde její spolubydlící tvrdili, že chlastá první ligu. „V Ratibořicích v Babiččině údolí jsem otevřel filmové muzeum. Yvetta tam za peníze rok prováděla a pracovala i v místní restauraci. A když se náhodou napila, udělal jsem zle a ona se dala okamžitě do cajku,“ dodal Magnusek, podle něhož teď Yvetta seká latinu.

VIDEO: Jiří Korn: Ještě tě mám plnou náruč

Fotogalerie
24 fotografií