Známý bijec Karel Vémola, jenž si v MMA ringu nechává říkat Karlos nebo Terminátor, v pondělí tohoto týdne oznámil, že byl pozitivně testován na koronavirus. Více než zmařená šance utkat se v ringu s „Babou Jagou“, tedy zápasníkem Václavem Mikuláškem (32), se však obával, zda nemoc nepřenesl také na svou životní partnerku, silikonem notně vyztuženou krásku Lelu Ceterovou.

Bohužel, covid-19 se objevil jak u Lely, tak i u její maličké dcerky. „Doufám, že se můj stav nezhorší  - zatím přetrvává JEN bolest hlavy, hrdla a kašel. Protože pak opravdu nevím, kdo se bude o mého malého andílka starat,“ posteskla si na sociální síti Lela, která pro nemoc dokonce přestala postovat dokonalé a vystajlované snímky a ukázala realitu – unavená, nenalíčená, s kruhy pod očima. Takhle ji její fanoušci rozhodně neznají…

VIDEO: Vémolova Lela ukázala šatník: dárek od Karlose. Luxusní boty a spousta šatů

Video
Video se připravuje ...

Vémolova Lela ukázala šatník: dárek od Karlose. Luxusní boty a spousta šatů iSport TV

„Zatím to ale zvládám bez pomoci,“ zdůraznila Lela společně s tím, že se jí hrozně stýská po rodině a přátelích, které má v Bratislavě. Mnozí se sice v komentářích podivovali, proč jí s péčí o dcerku nepomáhá Karlos, patrně v narážce na jeho nedávnou údajnou milostnou aféru, kterou na instagramu „propálila“ sama Lela, další jim ale trpělivě odpovídali, že stejně jako Lela, i Karlos je přece nemocný… a tak nemůže být své přítelkyni pořádnou oporou, vařit jí léčivé čaje a zároveň se věnovat i malé Lily.

Jejich dcerka má totiž na rozdíl od svých rodičů průběh nemoci zatím dost ošklivý: trápily ji především vysoké horečky, až hrozilo, že holčička bude muset do nemocnice. Po pátém dni nemoci se však její stav konečně zlepšil. „Teplota jí klesla,“ radovala se Lela v instastories. „A já bych strašně potřebovala kvalitní spánek, alespoň jeden den se úplně super vyspat, jelikož se cítím, jako kdyby mi po těle přejel nějaký válec… Ale my maminy si to nikdy nemůžeme přiznat, že jsme nemocné a že nám něco je. Takže já teď jenom chci, aby to všechno skončilo a mohli jsme všichni normálně fungovat…“

VIDEO: Karlos Vémola o Lele: ideální je, když já vařím a moje Bond Girl umývá nádobí

Není pochyb o tom, že to Lela nemá doma nejsnadnější: vzhledem k tomu, že je jejím druhem úspěšný sportovec, věnuje se plně své kariéře, a veškerá starost o teplo rodinného krbu a výchova dítěte zůstává na Lele. „Jen jsem trošku smutná z toho, že na ni nemá tolik času, jak bychom oba chtěli. Je mi to líto, ale chápu, že je pracovně vytížený. Ale s tím jsem počítala, věděla jsem, že to tak nějak bude. Přiznám se však, že jsem si to představovala jinak,“ nechala se slyšet bývalá Playmate v jednom z rozhovorů pro slovenský deník Nový čas.

Fotogalerie
98 fotografií