Když v pondělí tohoto týdne Karlos Vémola oficiálně oznamoval, že má pozitivní test na koronavirus, pro který se nejspíš nebude moct zúčastnit avizovaného souboje s Václavem Mikuláškem (32) v O2 aréně, několikrát zmínil, že má upřímné obavy, jestli náhodou nenakazil svou maličkou dcerku Lili (8 měsíců) a partnerku Lelu Ceterovou. Přesně to se však stalo. Informovala o tom sama Lela, bývalá Playmate, na sociální síti. „Bohužel nám včera večer přišly výsledky testů. A nejvíc jsem se toho bála. Máme pozitivní test na covid-19, já i Lilinka…“ svěřila se svým followerům.

Zároveň přiznala, že průběh nemoci je u ní (zatím) mnohem lehčí než u Karlose a jejich malé dcerušky. „Lilinka má vysoké teploty. Pokud se její stav nezlepší, tak musíme jít do Nemocnice Na Bulovce. Mě bolí zatím jenom v krku a hlava…“ dodala zdrcená Lela. Silikonem vyztužená kráska, která obvykle plní svůj instagram dokonale vystajlovanými snímky, na nichž je pekelně sexy, nyní sdílí selfíčka, na kterých teď vypadá opravdu hodně vyčerpaně, ustaraně a na dně.

VIDEO: Karlos se na souboj s Mikuláškem těšil: Babu Jagu sežeru, kasal se.

Video
Video se připravuje ...

Babu Jagu sežeru, vzkazuje Vémola před zářijovým galavečerem. iSport TV

Jejím posledním příspěvkem je selfíčko, které pořídila během probdělé noci u lůžka malé Lilinky. „Realita… takhle vypadám,“ napsala k fotografii, na níž snad není ani nalíčená, což je u ní dost nezvyklé. „Být mámou je jednou z nejtěžších věcí na světě, kterou nedokáže dělat dobře každý. Občas nás možná překvapí, že tato životní role prakticky nemá žádné hranice. Mámy pláčou, zraňují, zkoušejí a selhávají, začínají od znova a učí se. Ale také zažívají více radosti a lásky, než by si vůbec mohly myslet, že jejich srdce dokáže přijmout,“ vypsala si srdíčko kráska, která v současné době prožívá hodně krušné chvíle...

VIDEO: Vémolova Lela ukázala šatník: Dárek od Karlose. Luxusní boty a spousta šatů.

Video
Video se připravuje ...

Vémolova Lela ukázala šatník: Dárek od Karlose. Luxusní boty a spousta šatů. iSport TV

Fotogalerie
99 fotografií