A přitom tahle celá mela začala celkem nevinně. To si totiž takhle Karlos Vémola odletěl pracovně do Francie a na instagram přidal fotku s dalšími zápasníky s jednoduchým popiskem: „Makáme.“ A jelikož doteď jsme byli zvyklí vídat v jejich virtuálním prostoru jen a pouze láskyplná vyznání, tohle způsobilo doslova šok. Dost ale zjevně bylo něžných slov. „A ty dvě ku*vy, co s tebou letěly, vás fotí? Proč si nedáš fotku s nimi? Nehraj to na instagramu na rodinu. Hodně lidí ví, že zrovna ty nejsi anděl, a mně už došla trpělivost. Už bylo dost lhaní! Zbytečně se fotíš s chlapy,“ neudržela nervy na uzdě matka společné dcery Lilinky a napsala pod fotku rozezlený komentář, kterému zcela evidentně předcházela vyostřená domácí debata.

A přestože silná slova velmi rychle z instagramu zmizela, z paměti je jen tak vymazat nepůjde. Ať se o jejich likvidaci postaral kterýkoli z nich, co se jednou napíše na internet, s největší pravděpodobností vždycky někdo zachytí a online to bude navždy. Stejné je to i v tomto případě. Pod fotkou už to žije vlastním životem. Fanoušci, jindy nadšeně komentující Vémolovu sportovní formu, se se stejným zápalem pustili do debaty o zápasníkově údajné nevěře a Lelině „záchvatu“ upřímnosti. „Bože, co na něm ty ženské vidí? Svaly i na mozku. Já bych se ho nedotkla ani pletacím drátem. Jen počkejte, až dostane v kleci zase napráskáno,“ rozohnila se jedna z fanynek.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Co chce Vémola vymlátit ze svého syna?

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Co chce Vémola vymlátit ze svého syna? FTV Prima

„Odpad, co podvádí svoji ženu, ale bude do svého syna odmalička hustit, že pokud bude gay, tak to z něj vymlátí. Neznám odpornějšího člověka,“ naložila Vémolovi další. Takových a podobně laděných komentářů je pod fotkou na Vémolově profilu překvapivě hodně. Fanoušci ale nešetří ani vnadnou playmate. „Domnívám se, že ještě pár takových komentů od té jeho plastelíny, a vykope ji jak prašivého psa… Plastelína je blbá jako tágo, ale prachy a možnosti by si měla umět spočítat. Jinak skončí na ulici,“ rýpla si do Lely Ceterové Vémolova zastánkyně. Ještě že jejich dceři je teprve sedm měsíců a nemůže si přečíst, jak spolu rodiče veřejně bojují za aktivní účasti celého národa.

VIDEO: Sláva ve Vémolandu! Terminátor slavil narozeniny a skončil v bazénu.

Video
Video se připravuje ...

Sláva ve Vémolandu! Terminátor slavil narozeniny a skončil v bazénu. iSport TV