Několikrát se zcela marně snažila dostat ze spárů závislosti na alkoholu a drogách, už to vypadalo, že se vše obrací k lepšímu. Jenže pak stačilo malé klopýtnutí a herečka Yvetta Kornová je opět na začátku. Poté, co ji bez okolků vyhodili z práce skladnice, sáhla pro svou milovanou flašku a láska k rumu ji zahnala až do psychiatrické léčebny.

Bydlela u nás v penzionu, ale už tu není. Začala zase hrozně pít a skončila v protialkoholní léčebně,“ potvrdila známá herečky, se kterou Yvetta bydlela v době natáčení seriálu v berounském penzionu. Po natáčení to s Yvettou přitom vypadalo dobře, našla si práci skladnice a konečně měla stabilní příjem. Jenže pak se proti ní spojily hned dvě věci najednou.

Z ničeho nic totiž herečka dostala velkou sumu jako honorář za natáčení, která se vyšplhala až na 80 000 korun, a za pár dnů byla na dlažbě. „Přišla do práce a poslali ji pryč, že ji tam už nechtějí,“ prozradila pro deník Aha! hereččina kamarádka. „Přišly jí peníze z natáčení a konec. Ležela v posteli a přímo z láhve pila rum. Hrozné.“  

Herečka Yvetta Kornová se nakonec tak ponořila do svých depresí a chuti k alkoholu, že ji policie musela dotáhnout až do léčebny, kde je zřejmě doteď. „Přála bych jí moc, aby na tom byla zase dobře. Byla strašně bezvadná ženská,“ smutně prohlásila kamarádka herečky.

Fotogalerie
9 fotografií