Fotograf Filip ze ZOO, a ve skutečnosti už trojnásobný otec, je před kamerou jako ryba ve vodě. Navíc teď točí s vlastní dcerou Josefínkou (10). „Udělali jsme si krásné prázdniny a bydlíme tu v karavanu. Máme skvělý otcovsko-dcerovský mód. Zamiloval jsem si to tady,“ říká Klus o kempu v Brozanech nad Ohří.

Práce jako zábava

Odtud se jim nejspíš vůbec nebude chtít domů. A není divu, když se práce změnila na zábavu. „Myslím, že se podařilo dát dohromady skvělou partu lidí. Po natáčení se tu griluje, večeříme, jsou tu milé sedánky. Takový skutečný život v kempu,“ popisuje natáčení Tomáš. „Můj Ivan už měl tři ženy a teď našel čtvrtou a udělá všechno pro to, aby si ji vzal. Má spoustu dětí a všechno se to sejde v jednom kempu. Věřím, že se divák pobaví,“ usmívá se Klus.

Malá velká herečka

Na malebném Litoměřicku je spokojená i jeho Josefínka. „S tátou se mi točí dobře a moc mě to herectví baví. Občas se stane, že chodíme i pozdě spát, protože točíme do noci. Líbí se mi tu,“ ujistila malá herečka.

Kšeft i pro Dášu ze série Most!

O tom, kdy bude osmidílná letní humorná komedie nasazena, bude Prima své diváky včas informovat. Kromě Kluse se mohou těšit na herce, jako jsou Adrian Jastraban (54), Kristýna Leichtová (37), Barbora Seidlová (42), Jan Teplý ml. (47), Jiří Böhm (35) či Erika Stárková (38) alias transsexuálka Dáša ze seriálu MOST!.

Video
Video se připravuje ...

Tamara a Tomáš Klusovi na cenách Anděl: Koho bezmezně miluje a obdivuje? David Turek

Fotogalerie
34 fotografií