Nedělní slunečné počasí vybízelo k posezení na zahrádce, a tak šly »Gottovy holky« na jistotu – do zahradní restaurace za Palácem Žofín a udělaly si tu pro sebe opravdu krásný den!

Každou neděli tu od 11 do 15 hodin probíhá brunch, na kterém se mohly zaslouženě rozmazlit nejrůznějšími delikatesami. Ivana s kamarádkou si dopřály prosecco a téměř vše ochutnaly. Během oběda si přátelsky povídaly a bylo vidět, že si příjemné rodinné posezení opravdu užívají. 

Karel Gott by byl na své spokojené »holčičky« Charlotte (17) s Nellou (15) dozajista pyšný, kdyby mohl vidět, že se jim po jeho odchodu konečně podařilo vyčarovat úsměv na tváři.

Před patnáctou hodinou se mile rozdováděná čtveřice zvedla a s dobrou náladou opustila podnik.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou? David Turek, Elmer Carvalho

Střízlivý minimalismus od hlavy k patě

I když Gottová byla ležérně oblečená (bílé džíny, černé triko a sako), tak s doplňky si vkusně vyhrála. Outfit doplnila kabelkou se zlatým řetízkem od francouzské značky Christian Dior za 99 tisíc korun. K tomu měla od stejné značky pantofle v hodnotě 17 tisíc korun a sluneční brýle, které stojí 9600 korun. Decentní zlaté náušnice s malými kamínky od téže značky se třpytily v levém uchu. Cena toho skvostu je kolem 10 tisíc korun.

Fotogalerie
65 fotografií