Loni byla Ivana Gottová k fanouškům svého manžela daleko vstřícnější a aspoň jednou za měsíc dala příspěvek s fotografií Mistra. Letos s první fotografií a přáním přišla krátce před velikonočními svátky. 

„Milí Kájovi příznivci, zdravím vás po delší době s přicházejícími velikonočními svátky a přeji vám, ať je prožijete se svými milovanými ve zdraví, klidu a pohodě. Ráda se s vámi podělím o rodinnou velikonoční fotografii z roku 2017,“ potěšila fanoušky Slavíka vdova.

Video
Video se připravuje ...

Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem! Karel Gott Agency, Supraphon

Snímek je z jejich venkovského domu, Karel sedí pod dřevěnou pergolou s velikonoční výzdobou a za ním jsou jejich dcery Charlotte (16) a Nelly (14). Jediné, co bije do očí, je Mistrovo poněkud zvětšené břicho, což může mít za následek náročná léčba a následné zotavování. 

Na podzim 2015 lékaři Gottovi diagnostikovali nádorové onemocnění mízních uzlin a nejpopulárnější český zpěvák ihned zahájil cílenou onkologickou léčbu, do konce února 2016 absolvoval šest chemoterapií a 18. března oznámil, že nádorové onemocnění vymizelo.

„Zároveň jsem vás chtěla ujistit, že přestože jsem se na sociálních sítích odmlčela, s mým týmem rozhodně nezahálíme a připravujeme další projekty spojené s odkazem mého manžela Karla. O některých se už brzy dozvíte. Opatrujte se a užijte si krásné a požehnané Velikonoce. Vaše Ivana,“ navnadila fanoušky Mistra Gottová. 

Fotogalerie
67 fotografií