Mezi Ivanou Gottovou a zpěvačkou Monikou Absolonovou panuje velmi blízké přátelství. Nikoho proto nejspíš nepřekvapilo, že to byla právě slavná muzikálová pěnice, co Ivaně jako první poblahopřála na sociální síti. Sdílela na instagramu fotku, na které s širokým úsměvem na tváři objímá jak Ivanu, tak i moderátora Libora Boučka (42), s popiskem, co nepochybně vzešel přímo od srdce: „Milá Ivanko, krásné narozeniny. Buď zdravá, šťastná a milovaná. Ať jsi stále obklopená lidmi, kteří tě mají rádi jako já a Libor.“

Přestože Ivana Gottová, před svatbou s Karlem Gottem Macháčková, slaví již 47. narozeniny, vůbec na to nevypadá. Stále si udržuje velice mladistvý vzhled. Dáma, která původně vystudovala zdravotní školu, pracovala jako osobní asistentka zahraničních herců, kteří v Česku natáčeli filmy, či jako produkční Divadla Broadway, se podle všeho drží hesla svého manžela, tedy „být stále mlád“. I Karel úspěšně vzdoroval věku a mnozí byli toho názoru, že ve stáří mu to slušelo mnohem více nežli zamlada.

Video
Video se připravuje ...

Ivana Gottová tiskne Karlovu autobiografii archiv Ivany Gottové

Gottová, která má s mnohonásobným držitelem ocenění Zlatý i Český slavík dcery Charlotte Ellu (16) a Nelly Sofii (14), před nedávnem slavila jiné významné datum ve svém životě - 7. ledna uplynulo neskutečných 15 let ode dne, kdy si s božským Kájou řekla své „ano“ na veselce v Las Vegas. V té době už nosila Gottova životní partnerka pod srdcem své druhé dítko, jež pak za 4 měsíce přišlo na svět... a které za pár měsíců získá občanský průkaz. A Ivana se přitom za všechna ta léta snad skoro vůbec nezměnila!

Fotogalerie
86 fotografií