Jitka Čvančarová patřila k velmi obsazovaným herečkám, nejen před televizními kamerami, ale i v divadle. To už teď neplatí. Částečně i z její vlastní vůle.

„Předtím, než jsem měla děti, jsem se toho nahrála v divadle docela hodně, ale teď nechci obětovat ty večery,“ vysvětluje, proč teď není v divadle vidět tak často.

„Já jsem se nedokázala soustředit, protože jsem musela pořád myslet na děti. Tak jsem se rozhodla, že to omezím. Nedá se nic dělat, protože já neumím obětovat ten večer. Takže jsem s dětmi. U nás je uspávání na dlouho. To je ručička, ručička,“ ukazovala Čvančarová v Show Jana Krause na Primě, jak uspává svou téměř jedenáctiletou dceru Elenu a čtyřletého synka Theodora.

Teď se navíc kvůli svému zranění „zacyklila" doma, což ji donutilo přemýšlet o své budoucnosti. „Já jsem se tak hezky zastavila – ono to má hlubší důvody. A musím říct, že jsem malinko, no možná víc než malinko, frustrovaná ze své profese, z nějaké povrchnosti, z častého amatérismu. Tak mám před sebou takový prázdný, nepopsaný list a uvidím, kam mě život zavane,“ přiznala Jitka, která přirovnala své pocity k syndromu vařené žáby. Ten označuje neschopnost nebo neochotu lidí reagovat nebo si uvědomovat hrozby.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová: Život je krásnej v tom, že nevíte, co přijde za vteřinu Bontonfilm

Fotogalerie
32 fotografií