Moderátor Aleš Háma (49) kolegyni omluvil: „Bývá tady s námi Jitka Čvančarová, ale volala mi, že musí rehabilitovat po komplikované zlomenině nohy,“ řekl.

Přišla o roli

Podle informací Blesku o oblíbenou herečku pečují v pražské Nemocnici pod Petřínem. Zde u  Milosrdných sester sv. Karla Boromejského je o Jitku dobře postaráno, místní rehabilitační lůžkové oddělení je proslulé.

Jitka si kotník zlomila letos na dovolené. Měla v té době už roztočenou druhou řadu Kukaček a kvůli vážnému zranění, které si vyžádalo hodně času, ji před kamerou musela nahradit Eva Hacurová (29), známá ze seriálu Ulice. Ta také dokonce přetočila to, co už Čvančarová natočila.

Noha i ruka

Před 5 lety se Čvančarová v rozhovoru svěřila, že by chtěla zpět svou fyzickou kondici. „Nedávno jsem s naší Elenkou něco zkoušela a zjistila jsem, že jí právě teď nedokážu ukázat přemet,“ byla zklamaná herečka. A nejen to.

„Když třeba dělám most ze stoje, nechytím se vzadu za kotníky, což předtím nikdy nebyl problém. A to mě štve, že to teď nedám. Takže chci dostat do formy svou kondičku,“ vyslovila v roce 2017 své přání. Jenže už dva roky nato si poranila nohu a chodila s ortézou.  Úrazy herečku dost trápí, příští rok to bude deset let, co si zlomila ruku.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová: Život je krásnej v tom, že nevíte, co přijde za vteřinu Bontonfilm

Fotogalerie
55 fotografií