Nepřehlédnutelné šaty Jitky Čvančarové, pocházející z dílny slovenského módního návrháře Borise Hanečka (39), znovu zazářily ve světle ramp. Neuvěřitelných pětadvacet metrů modrého hedvábí, které, bohužel, herečce s výraznými slovanskými křivkami moc nelichotí, vynesla půvabná Čvančarová po Varech i na České lvy. „Ano, jsou to TY šaty. Myslím si, že tyto šaty jsou hodně oblíbené, navíc pořizovat si v dnešní době nové šaty by mi připadalo hodně marnotratné, takže recykluji,“ vysvětlovala Jitka na jevišti, kde předávala cenu za nejlepší scénář (který získal snímek Okupace).

Tím naťukla jak aktuálně probíhající válečnou vřavu na Ukrajině, tak i neoficiální dress code celé akce, co byla právě Ukrajině zasvěcena. Mnohé celebrity se ozdobily modro-žlutými odznáčky, sladily kravaty a dámy botky či psaníčka. Čvančarová tak možná trochu působila dojmem, jako kdyby se do ukrajinské vlajky rovnou zamotala. Co ale na fakt, že se herečka objevila dvakrát na velké společenské události v těch samých šatech, říká módní policie? Zeptali jsme se kritičky Iny T., která má jasno - v tomhle případě to nebyl ten nejštastnější nápad.

VIDEO: Jitka Čvančarová ve Varech nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová ve Varech nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání Markéta Reinischová

„Ač je mi recyklace modelů celebrit blízká, může být dobrou inspirací a způsobem, jak zvolnit rychlost obměny jepičích trendů módního světa, pro znovu vynesení modelů je vždy primární jejich slušivost, stejně jako vhodnost dané příležitosti. Model Jitky Čvančarové pak nedisponuje ani jedním,“ nebrala si servítky Ina T. „Je pouze nástrojem jak zaujmout, opět rozvířit vody českého rybníčku, nechtěně se stát zrcadlem nastavujícím odraz nevkusu.“ Přesto se však příznivci herečky shodovali na tom, že tentokrát měla Jitka alespoň lépe upravené vlasy, a díky vyčesanému drdolu lépe vynikla její šíje i odhalená ramena. 

Podle Iny šlo čistě jenom o efekt. „Pompéznost modelu jistě přináší patřičnou pozornost, kterou však nevykupuje očekávané sdělení či publicity hodný odkaz, vysvětlující, proč znovu obléknout nejhůře hodnocený model loňského roku," zdůraznila na závěr Ina. Je ovšem pravdou, že na rozdíl od mnoha celebrit si Čvančarová tyto šaty nevypůjčila, ale podle svého přání nechala ušít na míru a také za ně zaplatila (a můžeme se jenom dohadovat, že to malá částka rozhodně nebyla, jelikož Hanečka obléká, mimochodem velmi vkusně, i slovenskou prezidentku), a tak si je nejspíš chce pořádně užít...

Fotogalerie
33 fotografií