Pražské Rudolfinum museli všichni návštěvníci opustit okolo půl dvanácté. To se i stalo. Herci si před odchodem domlouvali, v jakém podniku v centru Prahy se sejdou a oslaví získané ceny.

„Určitě všichni zajdeme na skleničku. Jsme s Vladimírem domluvení, že já platím pití ženským a on chlapům. Takže jsem na tom o dost líp,“ svěřil se Blesku Bolek Polívka (72), jenž se svým synem předával cenu nejlepšímu televiznímu filmu, kterým se stala Božena. Cenu za film převzala Aňa Geislerová (45).

Bolek dorazil s manželkou Marcelou a Vladimír (32) se svou novou přítelkyní Magdou. „Jo, už mi ji představil, ale zase tolik se neznáme, takže bych ji hodnotil číslem šest,“ smál se Polívka, kterého po cestě do baru neustále někdo zastavoval, aby se s ním vyfotil. Bolek s tím neměl problém, naopak vždy hodil nějakou pózu ze svého slavného snímku Věry Chytilové Dědictví aneb Kurvahošigutntag.

VIDEO: Bolek a Vladimír Polívkovi

Video
Video se připravuje ...

Bolek a Vladimír Polívkovi Markéta Reinischová

Do víru velkoměsta vyrazila i Jenovéfa Boková (29), společnost jí dělal nový přítel. Že je to láska jako trám, to dokazovali tím, že se každou chvíli zastavovali a pod rouškou tmy se líbali.

Jiří Bartoška (74) se ukázal jako gentleman a před odchodem všem dámám ve svém okolí pomohl do kabátu. Nejenom své manželce Andree, ale i Martě Issové (40), jež bohužel cenu za nejlepší výkon v hlavní roli ve filmu Zátopek nezískala.

VIDEO: Termerová na Českém lvu k nepoznání: Zrzavá je veselejší! Ale lomcuje s ní vztek!

Video
Video se připravuje ...

Termerová na Českém lvu k nepoznání: Zrzavá je veselejší! Ale lomcuje s ní vztek! Markéta Reinischová

Avšak filmový Zátopek Václav Neužil (42) cenu získal, z čehož se náležitě radoval. Společně s manželkou Lenkou, která je sestrou herečky Eriky Stárkové, rovněž vyrazili do baru a slavili. Na sklenku si zašel i Robert Mikluš (39) alias strážmistr Topinka v doprovodu své půvabné manželky Kláry. Ta v šatech ukázala svou ladnou nožku ve stylu Angeliny Jolie.

Éterická herečka Eliška Křenková (32) vypadala velmi osamoceně. Neustále koukala do mobilu, něco psala, ale doprovod v nedohlednu. Ani ona nezískala cenu, a to byla nominována ve dvou kategoriích za hlavní (Marťanské lodě) i vedlejší roli (Atlas ptáků).

Fotogalerie
184 fotografií