Už patnáct let totiž trpí onemocněním štítné žlázy, na které musí brát léky. „Měla jsem hyperfunkci štítné žlázy a teď vlastně i mám, po covidu se mi to znovu objevilo. Je to fakt těžká nemoc, nepříjemná,“ přiznala v podcastu slovenského rappera Bekiho Azirima. Nepříjemná je hlavně kvůli vedlejším účinkům z léků, které musí brát.

V mém případě mají hodně vedlejších účinků. To znamená, že mám reakce na kůži, neustále se škrábu, buší mi srdce a velmi to zatěžuje moje játra. Všechny napsané vedlejší účinky se mi projevují,“ vysvětlila. Jako jedna z reakcí na léky se jí před 15 lety také objevila kopřivka po celém těle. „Každý den mi ta červená svědivá část kůže přecházela na jinou část těla. Až když jsem se probudila s opuchnutou polovinou tváře, řekla jsem si, že to musím nějak řešit,“ dodala s tím, že vyhledala alternativní metody léčby.

Několikrát absolvovala ajurvédský pobyt, který jí pomohl a problémů ji na čas zbavil. „Byla jsem bez léčby, až do té doby, než jsem dostala minulý rok covid a vlastně se to celé obnovilo. Takže teď zase musím brát ty léky a zase je vlastně všechno od znova,“ prohlásila herečka, která se snaží s onemocněním i tak normálně fungovat.

Fotogalerie
15 fotografií