Sympatická Anne Hathawayová, která se proslavila coby teenagerka rolí v komedii Deník princezny a dnes se pyšní i cenou Oscar za svůj výkon v muzikálu Bídníci, se coby ambasadorka značky Bvlgari objevila i v Benátkách na výstavě šperků. A rozhodně tam na sebe upoutala pozornost širokého okolí. Mimo jiné i proto, že na sobě měla třpytivé obtažené ombré šaty, které přecházely ze zlaté do stříbrné barvy. Ty byly od prestižní italské módní návrhářky Donatelly Versaceové (68). 

Svou róbu pak půvabná herečka doplnila diamantovým náhrdelníkem s velkými růžovými drahokamy, náramkem a prstenem, stříbrnými sandály na platformě a s vysokým podpatkem, a černo-zlatou kabelkou. A jako tečka jemný make-up, co podtrhl její rysy. Přestože jí to na první pohled velice slušelo, leckdo si nemohl nevšimnout, jak moc se proměnila její postava. Ačkoliv nikdy neměla ani kilo navíc, vždy se pyšnila krásnou, žensky tvarovanou siluetou a naditým výstřihem.

Video
Video se připravuje ...

Anne ve filmu Debbie a její parťačky - hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Vertical Ent.

To je však již minulostí. Nyní nešlo přehlédnout, že je výrazně štíhlejší, a shozená kila se jí neblaze odrazila i na tváři. Nejenom, že se po celou dobu tvářila jako bubák a ani jednou neukázala svůj široký úsměv, kterým si získala srdce svých diváků, ale jako by jí i navíc chyběla v očích její typická jiskra. Pravda, v ten den v Benátkách zrovna nepříjemně pršelo, takže byla možná jen rozmrzelá z počasí, přesto jako by to však nebyla ta Anne, jakou všichni znají...

Že by hubla kvůli nové roli, tlaku šoubyznysu, ve kterém se už řadu let pohybuje, anebo ji něco trápí - třeba manžel Adam Shulman (42), co je stejně jako Anne hercem? To nejspíš ukáže až čas. Vy se na její proměnu ale už nyní můžete podívat do naší galerie.

Fotogalerie
49 fotografií