Kariéru herečky Anne Hathawayové (39) raketově odstartovala romantická komedie Deník princezny z roku 2001. Společensky neohrabaná Mia v podání Hathawayové se v něm před zraky diváků proměnila v elegantní a krásnou aristokratku. Od té doby ušla herečka dlouhou cestu a několikrát radikálně změnila svou image. 

Asi největší byla její proměna pro film Bídníci z roku 2012, ve kterém ztvárnila umírající matku malé Cossettky, Fantinu. Postavu zahrála skutečně dokonale, kvůli roli si ale ostříhala vlasy až k lebce a poprvé se tak fanouškům ukázala v úplně novém světle.

Od té doby prošla proměnami ještě několikrát - a teď tu máme další. Kvůli filmu Armageddon Times si na hlavě nechala vytvořit sedmdesátkový krátký sestřih, který jí nesahá ani pod uši. 

Nový film má do kin vstoupit v roce 2022. Kromě Hathawayové se v něm objeví například Robert De Niro (78), Cate Blanchettová (52), Oscar Isaac (42) nebo Donald Sutherland (86). 

VIDEO: Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. • TRAILER

Video
Video se připravuje ...

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. • TRAILER Vertical Ent.

Fotogalerie
130 fotografií