Jaroslava měla v životě velkou smůlu - před lety jí totiž zemřela půlroční dcerka na syndrom náhlého úmrtí kojence. „Pak jsem se ještě snažila otěhotnět, ale bohužel to nevyšlo,“ přiznala před časem seriálová policistka Lucie Krásenská z Policie Modrava Blesku, proč nemá vlastní potomky. V roce 2017 se ovšem provdala za dlouholetého partnera Pavla Hollitzera.

A právě díky manželově dceři se stane co nevidět babičkou. „Na tu roli se moc těším. Vlastní děti nemám, a tak se na vnoučátko těším. Věřím, že si to pořádně užiju,“ odhalila světlovlasá herečka pro Super.cz, když se byla podívat na křtu knihy Kotrmelce jednoho herce, kterou napsal její kolega Jaroslav Sypal (63).

Miminko, které prý dostane jméno Kubík, Kristýnka či Eliška, se má narodit na přelomu dubna a května. A Stránská, jako správná babička, už vesele nakupuje výbavičku. „Mám už dupačky, plenky a další věci. Budou je dostávat k Vánocům,“ těší se představitelka Jitky z filmového Discopříběhu

„Budu rozmazlovací babička. Moc se na to těším. Nebudu vychovávací, ale rozmazlovací. Budu s ním, nebo s ní chodit na výlety, budu mu číst pohádky,“ dodala pro Super.cz Jaroslava.

VIDEO: Kadeřnice Jitka z Discopříběhu a hvězda Modravy pije elixír mládí: Její věk neuhádnete...

Video
Video se připravuje ...

Kadeřnice Jitka z Discopříběhu a hvězda Modravy pije elixír mládí: Její věk nevěříte! Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií