Slovenský deník Nový Čas se dostal k informacím, které detailně mapují poslední den Dana Heribana. Podle deníku herec začal pociťovat bolesti v zádech už v pondělí 22. května, když byl kvůli natáčení seriálu v Praze. Myslel si ale, že je to tím, že má za sebou dlouhou cestu autem ze Slovenska. 

Když se ovšem v noci vracel domů, jeho zdravotní stav se zhoršil – a to natolik, že raději zamířil přímo do bratislavské nemocnice. Tam už ale nedorazil. Několik metrů před nemocnicí si musel zavolat sanitku. 

Podle webu zdravotníci vyhodnotili Heribanův stav jako velmi vážný. „Záchranáři zjistili, že má herec rozdílně vysoký tlak v každé ruce a bolesti. Měli to vyhodnotit jako podezření na disekci aorty, což je život ohrožující,“ řekl Novému Času zdroj blízký nemocnici.

Sanitka tak okamžitě odvezla Heribana na pohotovost. Lékař však dospěl k závěru, že umělcova hospitalizace není nutná, a poslal ho domů. Bohužel, následně došlo na nejhorší... Druhý den ráno Heriban vydechl naposledy. Příčinou smrti byla disekce aorty.

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Převlékání Brzobohatého za ženu a Vémolova držková Zuzana Bubílková

Fotogalerie
59 fotografií