Už před nějakým časem koupila herečka Veronika Arichteva a její manžel, režisér Biser Arichtev (46), velikou nemovitost, která se má stát jejich novým domovem. Ihned bylo jasné, že vilka z 19. století bude potřebovat rozsáhlou a finančně náročnou rekonstrukci. „Já snad ani nedospím, těch pár let, jak se sem těším,“ jásala na sociální síti Veronika nedlouho poté, co do koupě investovala.

Z domu byla nadšená. „Má vysoký stropy a obrovský dveře, silný zdi a všude je hodně světla. Ale hlavně má krásnou atmosféru, kterou se budeme snažit uchovat. Přesně vím, kde budu jednou sedávat každý ráno s kávičkou a koukat na Luku, jak mi ničí rododendrony. Na tom prvním schodě na zápraží,“ plánovala si.

Vysněné bydlení se pomalu začalo měnit v realitu a přesun do nového bydla je plánovaný už na letošní léto. Na instagramu nyní ukázala fotky před a po. Podobnost mezi budovami je po rekonstrukci takřka minimální, dům má docela jiné průčelí, jiné schody. Z vesnické chalupy se stala jako mávnutím kouzelného proutku prvorepubliková vila.

„Je to nádherný, je to fakt sen,“ rozplývá se budoucí paní domu, podle které se povedlo zachovat ducha stavení. „Když tam člověk přišel poprvý a viděl to, tak to na mě nějak dejchlo... a já to tak mám pořád. Kromě toho prachu, co tam na mě dejchá, tak doufám, že se nám to podařilo nezničit.“

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva přiznala: Na druhé dítě není čas! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fanoušci ji už teď žádají, aby je už aktuální fází domku provedla. Jako kdyby už byl ve finiši... „Ono se to zdá, že už je to jakoby hotový, já si už taky říkám, že už to je, a pak vlastně člověk zjistí, že není, je tam ještě strašně moc práce,“ objasnila však Veronika. Nyní se pokládaly dlažby, za dva až tři týdny budou v plánu podlahy, kuchyně, bude se dělat nový plot...

„Kam se člověk podívá, tak vidí ještě spoustu práce, rozhodování a samozřejmě peněz. Ale nebojte se, já vám to samozřejmě ukážu, protože tam mám nějaký spolupráce, tak budu muset,“ smála se s humorem sobě vlastním členka uskupení 3v1, do kterého patří ještě zpěvačka Martina Pártlová (43) a herečka Nikol Leitgebová (36), známější jako Štíbrová.

Při opravě domu jako takového ovšem byla docela zničená zahrada na pozemku Arichtevových, což je až bolestně patrné na snímcích. „Mně to taky trhá srdce, když vidím, jak to bylo před,  ta nádherná, vzrostlá zelená zahrada, ale to všechno bude... Akorát to nebude hned. Jednak se to musí vymyslet, udělat, nasadit, zasadit, vzrůst a tak, takže to pár let potrvá,“ plánuje si hvězda seriálu O mě se neboj, který vznikl pod taktovkou jejího manžela.

Fotogalerie
48 fotografií