Písařovicová se nádherným prstenem pochlubila na charitativní akci, jež podporuje pacienty s onemocněním ALS. Prstýnku s obrovským drahokamem na jejím levém prsteníčku si zkrátka nešlo nevšimnout.

A nejedná se o ledajaký šperk. Brzobohatý totiž požádal Danielu o ruku. „Ano, je to pravda. Zasnoubili se na Maledivách,“ potvrdil Blesk.cz zdroj z jejich blízkého okolí.

Snoubenci byli na romantické dovolené začátkem května a Ondřej odtamtud hlásal samé zamilované vzkazy. „Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na IG. A to z čiré radosti z životního štěstí, které přeju úplně všem. Milujte se! Stojí to sakra za to!“ napsal tehdy k jejich společné fotografii z Malediv. Právě tam povýšil muzikant svůj vztah s moderátorkou na vyšší úroveň. A poté, co mu řekla ANO, není divu, že byl štěstím bez sebe. 

Zatímco Daniela tak bude kráčet k oltáři poprvé v životě, Ondřej vleze do chomoutu už potřetí. Manželství s produkční Johanou ani s modelkou a Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou, s níž se loni v březnu rozvedl, nevyšlo. V tuto chvíli vedou bitvu přes právníky kvůli anulaci církevního sňatku.

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Fotogalerie
46 fotografií