Na stranu muzikanta se postavila nejenom jeho sestra Rola (44), přítelkyně Daniela Písařovicová (44), ale i jeho matka Hana Gregorová (70). 

 

Ondrejko můj milovaný, chci ti jen říct, že život přináší různá zklamání a výhry a že bez nich by byl nudný a monotónní. Jsem na tebe pyšná, jak jsi správný chlap, a že jsme z tebe, s tvým úžasným otcem, vychovali slušného člověka a skutečného gentlemana,“ napsala na sociální síť Hana Gregorová. 

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Vždy ses ke svým partnerkám choval velkoryse, ať už emocionálně nebo materiálně, i když, z mého pohledu, sem tam zaslepeně. Ale to je láska, se kterou ruku v ruce občas kráčí zklamání. Pro mě je důležité, že jsi teď šťastný a spokojený a navzdory všemu jsi nezanevřel na lásku,“ pokračuje herečka. 

Tvůj otec by byl na tebe pyšný, i na tvou práci, kterou rozdáváš radost druhým. A znáš jeho krédo, které ti často opakoval - Jen se nepos.at! Tak se toho, Ondrejko, drž, život jde dál a stojí za to, žít ho naplno. Miluji tě, můj nejdražší, i Tiffany, láskou přenesmírnou, a dokud budu žít, je tu moje náruč, která tě bude chránit vždy, když to budeš potřebovat. Tvoje máma,“ končí svoji dojemnou podporu synovi vdova po Radku Brzobohatém. 

Velké vlny podpory se Ondřeji Brzobohatému dostalo i od kamarádů a kolegů z branže. To, co rozpoutala Taťána, se nakonec obrátilo proti ní, a veřejnosti poslala vzkaz přes svého právníka.

Fotogalerie
53 fotografií