V nové epizodě talkshow Face to Face se Ondřej GregorBrzobohatý neobvykle rozpovídal. Zavzpomínal například na den, kdy zemřel jeho otec, slavný herec Radoslav Brzobohatý (†79) – 12. září 2012. 

Tehdy se Ondřej probudil a měl asi 20 zmeškaných hovorů od svojí sestry Roly (43). „Ondro, jeď rychle do IKEMu, tátu tam vezou, něco se děje,“ sdělila bratrovi, ale víc informací mu nepředala. 

Do nemocnice to už nestihl

Ondřej tedy zavolal do produkce seriálu Gympl, který tehdy natáčel, že ten den nepřijede, nasedl do auta a uháněl do nemocnice. „A pak si pamatuju, že mi volal David Klein, syn Dušana Kleina. A ta věta zněla přesně takhle: ,Já vás zdravím, Ondřeji, je mi to moc líto, ale vašeho tatínka se nám nepodařilo zachránit,'“ popsal. 

Herec byl zrovna v Praze na Budějovické. Telefon zahodil do auta, zhluboka dýchal a nemohl tomu uvěřit. „Jako kdyby byla najednou nějaká chyba v Matrixu. Zastavil se čas, vesmír vytvořil situaci, která je úplně absurdní. Den před tím jsem s ním mluvil,“ vzpomínal. 

Radoslav Brzobohatý měl v den své smrti souhrou náhod točit svou smrt v seriálu Vyprávěj. Haně Gregorové (69), Ondřejově matce, pak smutnou zprávu zatelefonoval sám syn. 

Dnes už má to nejhorší za sebou a naopak si užívá nevídaného štěstí. „Cejtím se být šťastnej. Jsem nadšenej, že mi to hvězdy dopřály, že jsem našel odvahu se touhle cestou vydat,“ pochvaluje si po bouřlivém rozvodu s modelkou Taťánou Kuchařovou (34). 

Osudová Daniela

A jak se vlastně se svou novou láskou, moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), dali dohromady? Skoro to zní jako osud... „Já jsem byl na derniéře hry Rozloučení z Donem Quijotem, nebo tak nějak to bylo, kde hraje můj kamarád Ondra Brousek Sancho Panzu, a on tam řekl takovou větu – dvě nešťastné lásky tvoří jednu šťastnou. A na tý derniéře jsem byl s Danielou... A v tu chvíli jsme se na sebe oba dva podívali,“ vyprávěl. 

Dvojice si prý rozumí natolik, že si podle Ondřeje každý člověk ve svém podvědomí přeje, aby někoho takového našel. A láska prý přišla i v ten pravý čas. Herec je rád, že se tak stalo nyní, a nemusel čekat třeba pět nebo deset let po rozvodu. 

O životě s Taťánou

O své bývalé manželce Taťáně mluvit stále nechce. „Je to čerstvý. Ještě jsem nedospěl k nějaký sumarizaci. Pravdu známe jen my dva,“ nechal se slyšet. 

Na manželství nicméně rozhodně nevzpomíná nijak špatně. „Mám úctu k životu, který jsem vedl s Taťánou. Vážím si každého roku, který jsem po boku Taťány prožil. Mě by ani nenapadlo to tímhle způsobem nějak znehodnocovat. I to je důvod, proč jsem o tom mluvit nechtěl, protože si to nezasloužíme – ani jeden z nás,“ prohlásil s tím, že si své bývalé lásky dodnes váží. 

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Brzobohatý měl pro Evu Burešovou roli: Ale přišla o ni Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
131 fotografií