Choulostivá debata na téma početí se v primáckém pořadu rozvířila ve chvíli, když známé osobnosti v čele právě s Brzobohatým odhalily povolání neznámého muže. Vyklubal se z něho gynekolog a porodník MUDr. Štěpán Budka, který se specializuje na asistovanou reprodukci. Ten mj. prozradil, že muži často podceňují vyšetření na spermiogramu a přijdou, až když se řeší problém s početím.

Jako jediný

Toho se ihned chytil moderátor Libor Bouček (41). „Kluci, dělali jste si někdy spermiogram?“ tázal se přítomných pánů. „Ano, dělal,“ přiznal se jako jediný právě Brzobohatý, který má za sebou už dvě manželství a z žádného ještě žádný jeho potomek nevzešel. Druhá žena Taťána Kuchařová (34) přitom říkala, že loni se po obnovení manželského slibu o miminko usilovně pokoušeli.

Jestli má ale své »plavce« v pořádku, už muzikant nijak dál nerozebíral. Jeho nynější partnerka Daniela Písařovicová (43), jež v Inkognitu také účinkuje, u toho tentokrát nebyla.

Písařovicová dítě chce

Stejně jako Ondřej je dosud bezdětná i jeho Daniela. „Samozřejmě si život bez lásky neumím představit. A vlastně i bez dětí. Hrozně bych chtěla mít ve svém životě dítě,“ prozradila už dříve moderátorka, které vzhledem k věku neúprosně tikají biologické hodiny. Muzikant vedle starší moderátorky jen září a je možná tak jen otázkou času, jestli si oba splní sen o pokračovatelích rodu.

Aréna hvězd – Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE!

Video: Ondřej Brzobohatý otevřeně o svém soukromí! Nestěžuji si

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Brzobohatý otevřeně o svém soukromí! Nestěžuji si Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
36 fotografií